måndag 14 februari 2011

Kärleksdag


Idag har vi haft avslutning på vårt kärlekstema för år 8. Alla hjärtans dag till ära!

9D började förbereda redan i fredags med att bla. handla, duka, baka.  Vilket de fortsatte med direkt på morgonen och hela dagen.

Åttorna blev indelade i tre grupper efter deras mentorstid. Dessa tre grupper cirkulerade mellan film om puberteten, bugg och visa upp sin kärleksutställning på skolans torg.

Jag hjälpte först till med att få igång filmen som några elever och jag gjort som skulle visas på torget tillsammans med utställningen. Därefter gick jag upp och hade hand om bugg tillsammans med Anki. Så härligt att se så många bugga och att ni ville lära er (och så fort ni lärde er). Jag fick dansa med flera olika danspartners idag och blev riktigt snurrig i huvudet. Henrik B lärde mig även dansa en handsfattningsbugg. Fredrik visade sig vara mycket grym på att bugga så ifortsättningen kommer han kanske bara hålla till på Kullas dansgolv. Några av tjejerna har buggat förr tror jag för de kunde flera turer än de vi lärde ut.

Efter detta var det tid för mat. Det var så fint dukat och jag fick en så trevlig bordsplacering. Till förrätt fick vi en toast med rom/cream fraich röra, huvudrätten var kyckling i sås med ris och sallad och till efterrätt fick vi kladdkaka med hallonsås. Mycket gott!!

Därefter blev det kärleksfilm för åttorna i la Sala.

Ett stort tack till eleverna i år åtta för att ni bjöd på er själva.
Ett extra stort TACK till  eleverna i 9D utan er hade vi lärare aldrig kunnat ge åttorna en så här bra dag!!