söndag 10 april 2011

Avslutade projekt

Då var alla mina klsser färdiga med sina so projekt. I torsdags hade år 7 sin utställning på torget som var så lyckad och det vi har läst ut av utvärderingen så har även eleverna varit nöjda med arbetssättet och arbetsområdet. Jag är så nöjd med ert resultat. Ni har använt er både av era kunskaper och er kreativa sida under arbetet.

År 8 hade sin utställning i fredags och då var jag tyvärr inte kvar på skolan så det ska bli spännande att höra hur det gick. Jag tycker ni har gjort ett bra arbete på lektionerna. Det var första gången vi jobbade så här med er och jag har tyckt det har varit roligt men samtidigt har jag tagit med mig erfarenheter om hur vi kan göra det bättre. Ja vi kommer att jobba så här mer för de nya kursplanerna trycker ännu mer på att vi ska arbeta ämnesövrgripande. Detta är även ett arbetssätt som jag tror på. Det ska bli spännande att läsa era utvärderingar för att se om vi har samma tankar om vad som behövs utvecklas.

År 9 har gjort klart sin uppsats som nu kommer att bedömmas både i so och svenska.För er är det första gången som ett arbete bedöms i två ämnen. Jag vet att ni är oroliga för detta och det är ett nytt arbetssätt för er. De uppsatser jag har sett ser mycket bra ut utifrån ett so-perspektiv.

RÖSTA PÅ OSS!!

Vi har gått vidare i webbstjärnans tävling och nu har de öppnat så att folket kan rösta. Sprid detta bland alla ni känner så kanske vi har en chans att vinna folkets röst!


Följande information har jag kopierat från Webbstjärnans hemsida så gå in och kolla där om ni vil veta mer:
Från och med den 1 april 2011 kan alla som vill lägga en röst på ett bidrag som tävlar i Webbstjärnan.
Det som behövs är en e-postadress. Röstningen pågår fram till kl 17.00 den 29 april. Självklart kan du rösta på ditt eget bidrag, men endast en röst per e-post kan registreras.

Bidraget med flest röster vinner priset Allmänhetens röst och får 2000 kr i prispengar. Detta bidrag presenteras på Webbstjärnans prisutdelning i maj.
Webbstjärnan lottar dessutom ut USB-minnen till tio stycken av de som röstat på det vinnande bidraget.

Få hjälp med att samla röster till ditt bidrag i vår Facebookkampanj.

Gör så här:
1. Välj ut det bidrag som du vill ge en röst. Här ser du alla tävlande bidrag.

2. Vid varje tävlingsbidrag finns en rosa knapp med texten "Rösta - Klicka här".

3. Skriv in din e-postadress och motivering i röstningsformuläret och klicka sedan på Skicka.
4. Du får nu ett mejl och för att din röst ska räknas måste du klicka på länken i mejlet.